Ara que aquests malparits es dediquen a fer vagues i a cridar als quatre vents la moooolta feina que tenen, l'excessiva responsabilitat que pateixen i lo indigne del seu sou (jajajaja), no està de més recordar les paraules del mestre:

els hospitals és on intenten matar-te sense explicar per què. la freda i controlada crueltat de l'Hospital no es deu a metges sobrecarregats de treball o habituats a la mort i avorrits d'ella. es deu a metges ALS QUALS ES PAGA MASSA PER FER MASSA POC i als quals admiren els ignorants, com a bruixots amb poders de curació, quan la major part de les vegades no són capaços de distingir entre els pèls del seu propi cul i els de l'api.

Charles Bukowski
Escritos de un viejo indecente.
Editorial Anagrama

3 comentaris:

dErsu_ ha dit...

Hi ha un documental magnífic (i no pas breu) sobre el tema. És obra del senyor Triers, Lars von Triers, de Dinamarca, un individu, suposo, prou conegut. Això si, no és gens fàcil de trobar (el documental), car el propi senyor Triers l'ha retirat per poc dogmàtic.

Buk ha dit...

Ostres, m'agrada molt el von Triers. M'agradaria molt veure aquest documental. Miraré a veure si ho puc aconseguir...

dErsu_ ha dit...

Bé, en realitat no era un documental, sinó una série de ficció que va fer per la televisió danesa, ambientada en un hospital. Fa uns anys la van passar a la Filmoteca, tot i que el senyor Triers ha retirat la distribució perquè és anterior al Dogma. Es deia "el reialme" o una cosa així. Per pixar-se de riure.