Llegeixo amb sorpresa en un dels diaris de l'empresa, l'opinió d'una lectora reconvertida al fonamentalisme del president Bush. Afirma ella que no sent molt amiga de la política dels EEUU, al final, davant tanta massacre integrista, ha cedit als arguments de l´il·luminat Bush per a acabar així donant suport a les seves guerres preventives.

A aquesta bona dona, sens dubte, els vapors de la laca li deuen haver jugat una mala passada. No s'explica sinó, com arguments tan grollers com els de que cada vegada hi ha més moro solt, poden servir per a justificar guerres com la de L'Iraq o l'Afganistan i els seus bombardejos sobre la població civil. Sembla ser que la nostra amiga creu encertat el raonament que diu que per a acabar amb el terrorisme islàmic cal acabar amb tot àrab que es passegi pel món.

Aprofitem doncs, ja que per desgràcia estem en època d'incendis, per a reivindicar una altra de les genials idees del president Bush. Recorden quan va proposar, com solució als incendis, talar tots els arbres? Té la seva lògica, no creguin. Sense arbres no hi ha foc. I sense moros no hi ha terroristes, pensa la nostra amiga. Que senzill és tot. Si és que ens compliquem la vida d'una manera...

I és que hi ha gent que amb una papereta a la mà té més perill que un mico amb una pistola. Perquè al cap i a la fi, a quanta gent pot matar un mico amb una arma? Molta menys de la que maten alguns amb els seus vots.

1 comentaris:

Spiderman ha dit...

Bravo, bravo... clap, clap, clap, clap (aplaudiments)!!! Brillant.