Fa un parell de posts, insinuava un servidor que aviat es començarien a anunciar els miracles del Papa. A tot estirar, un any hauríem d'esperar. Fins i tot proposava una porra. I no obstant això, una vegada més, la realitat supera tota expectativa. Ja han aparegut els primers fets divins. Que si un nen guarit de càncer per aquí, que si l'àvia fuma per allà... No importa lo estúpida i supersticiosa que un consideri a la raça humana, els propis congèneres superen sempre el llistó de la ximpleria per molt alt que un ho posi. I és que ja ho deia Einstein: "Només hi ha dues coses infinites. L'univers i l'estupidesa humana."
Amén.

2 comentaris:

Spiderman ha dit...

Ja, ja, ja!!! Molt bona la frase d'Einstein... El Papa té més fans que John Lennon. Has vist les escenes d'histèria per poder veure el cadàver? Que morbosos son els catòlics.
Per mi els cristians continuen sent simple menjar pels lleons del circ.

Buk ha dit...

Hola Spiderman,
si que he vist les imatges, si...
Realment costa d´entendre tot aquest fonamentalisme en ple segle XXI. I tot el negoci que es monta en torn això. Televisió, companyies aéries, prensa, etc, etc. En quant al morbo que desperta entre els feligresos la mómia del Papa...home, tingues en conte que la imatge d´aquesta religió es la d´un home torturat i agonitzant en una creu. Així va quadrant tot.