Doncs si, al final m'he decidit. Gràcies a l'amic Jaqme he descobert una editorial que imprimeix els teus llibres sense cap cost per a l'autor, així que m'he decidit a publicar el meu. El meu primer llibre en solitari: Ciutat dormida. Podeu fer un preview aquí. I si us agrada, doncs ja sabeu: a cremar la visa!

6 comentaris:

neus ha dit...

iep!! doncs quan tingui un moment vaig a llufar!!!
Felicitats!

Petó!

Buk ha dit...

Gràcies maca!
Ja em diràs que et semblen els haikus de la preview.

Petonot!

neus ha dit...

Ais... i ara què t'haig de dir dels teus haikus que no t'hagi dit ja?
M'agraden, m'agraden molt!

Al teu darrere he conegut un món meravellòs, el dels haikus. He llegit a Bashô i no sé pas quants escriptors més d'haikus, al Vicente Haya, he comprat llibres preciosos, he après a conèixer un bon haiku (que no vol dir que jo els sàpiga escriure) i ara quan trobo reculls de 3 frases o tankas que parlen de qualsevol cosa i de qualsevol manera i en diuen haikus o tankas... m'enfado!!!!! jajajaja és fort, però m'enfado!!!!!

Gràcies! Un petonàs!

pd.-ja sé que no venia a "cuentu" però mira, m'ha sortit així :P

Buk ha dit...

...i ara quan trobo reculls de 3 frases o tankas que parlen de qualsevol cosa i de qualsevol manera i en diuen haikus o tankas... m'enfado!!!!!

Ahhhhh....tu també, elur? Tu també? ...hehehe ;-)

Moltes gràcies per les teves paraules, maca, de debó. Que sàpigues que jo també gaudeixo molt dels teus haikus...i dels teus tankas!

Un petonàs

Jaqme ha dit...

Aquesta és una gran notícia!
Enhorabona!
Però una recomanació: a paraules claus afegeix-hi "català, catalan", perquè aquells que volem viure en la nostra llengua puguin identificar més fàcilment els llibres que hi ha.
A jo precisament avui m'ha arribat el que vaig comanar de Jaume Miró, "L'Atlàntida" i és una gran edició. Em sorprén per bé el ben treballada que estan les edicions. Molt millor que algunes editorials del país.

Buk ha dit...

Gràcies, Jaqme!
Prenc nota de la teva recomenació.
Tens raó amb lo de l'edició. A mi també em va sorprendre la seva qualitat.